Miso hatcho sója 400 g MUSO
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení
Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny
Lepek, Sója
Skladování
Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
- Země původu Japonsko
Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal | |
---|---|
Tuky: | 6,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 11,1 g |
z toho cukry: | 0,6 g |
Bílkoviny: | 22,4 g |
Sůl: | 12,3 g |