Kalinji je též zvaná černucha, semena černé cibule či lidově černý kmín. Hodí se do sladkých i slaných jídel, kde ji můžete pro zjemnění pokrmu použít jako náhradu pepře. Využijete jí při přípravě pečiva, luštěnin, sýrů nebo orientálního kari.
BIO KOŘENÍ JEDNODRUHOVÉ
Počet produktů: 7
BIO kmín jsou sušená semena kmínu kořenného
Kurkuma, neboli indický šafrán, byla známa v Evropě už od starověku. Odpradávna se používá v orientální kuchyni pro svojí krásné žlutooranžovou barvu např. do rýže a zeleninových i luštěninových pokrmů.
BIO pískavice - řecké seno celé - koření, které má významnou pozici především v indické
vegetariánské kuchyni a to hlavně u pokrmů z luštěnin.
BIO kmín římský celý - koření, které je vhodné především do zeleninových a luštěninových jídel. Je hojně vyhledáván pro své krásné a originální aroma. Dodává lahodnou chuť i tvarohu, jogurtovým nápojům a dresinkům, bramborám, salátům a různým slaným pochutinám i pečivu.
Kari list BIO 10 g DNM
je exotické koření s velmi lehkou delikátní vůní i chutí. Používá se do zeleninových jídel a omáček. Rychlým orestováním vynikne jeho specifická vůně.
Bio Koriandr plody 35 g- celý
- koření, které se hojně využívá především do zeleninových jídel, dušené zeleniny, polévek i do sterilované zeleniny. V poslední době se častěji využívá v mleté podobě i do pečiva a sladkých koláčků.