Horčičné semínko černé se hojně používá především do dušené zeleniny nebo do pickles. Na rozdíl od hořčice bílé, je výraznější chuti
GASTRO BALENÍ DNM
Počet produktů: 19
Kalinji je též zvaná černucha, semena černé cibule či lidově černý kmín. Hodí se do sladkých i slaných jídel, kde ji můžete pro zjemnění pokrmu použít jako náhradu pepře. Využijete jí při přípravě pečiva, luštěnin, sýrů i orientálního kari.
Instantní čekanková kávovina obohacená o bylinu Ashwaganda je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Ashwaganda navíc působí proti stresu
Instantní čekanková kávovina obohacená o bylinu Brahmi je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Brahmi navíc podporuje paměť a koncentraci. Lahodná příchuť lískového oříšku.
Instantní čekanková kávovina obohacená o bylinu Brahmi je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Brahmi navíc podporuje paměť a koncentraci.
Instantní čekanková kávovina obohacená o bylinu Garcinia je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Garcinia navíc podporuje štíhlou linii.
Instantní čekanková kávovina obohacená o bylinu Shatawari je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Shatawari navíc podporuje hormonální rovnováhu především u žen.
Koriandr mletý - koření, které se hojně využívá především do zeleninoivých jídel. Do dušené zeleninym, polévek i do sterilované zeleniny v poslední době se častěji využívá v mleté podobě i do pečiva a sladkých koláčů.
Koriandr celý - koření, které se hojně využívá především do zeleninoivých jídel. Do dušené zeleninym, polévek i do sterilované zeleniny v poslední době se častěji využívá v mleté podobě i do pečiva a sladkých koláčů.
Kurkuma, neboli indický šafrán, byla známa v Evropě už od starověku. Odpradávna se používá v orientální kuchyni pro svojí krásné žlutooranžovou barvu např. do rýže a zeleninových i luštěninových pokrmů.
Pískavice je též nazývána fenugreek. Používá se při přípravě polévek, omáček, všech druhů indického kari, pomazánek, zeleninových, luštěninových a dušených pokrmů.
Pískavice, zvaná též fenugreek, se používá při přípravě polévek, omáček, všech druhů indického kari, pomazánek, zeleninových, luštěninových a dušených pokrmů.
Římský kmín je vhodný především do zeleninových a luštěninových jídel. Je vyhledáván pro své aroma. Dodává lahodnou chuť tvarohu, jogurtu, bramborám, salátům, slaným a pečeným pochutinám.
Velmi aromatická směs ostrých koření a černého pepře. Garam masala se přidává ke koření až ke konci vaření, aby se co nejvíce zachovala její jedinečná čerstvá vůně. Používá se na grilování, do zeleninových i luštěninových jídel.
Směs koření Chat Masala je určena především pro přípravu salátů a pomazánek. Hodí se i na chléb s máslem, do sendvičů i do smažených jídel, jako jsou pakory a samosy či do pražených oříšků a mandlí. Obsahuje černou sůl připomínající chuť vajíček.
Směs koření Kitchen King Masala je určena především pro přípravu zeleninových pokrmů, ať už vařených, dušených či smažených.
Směs koření Pav Bhaji Masala je určena především pro přípravu rýžových pokrmů jako jsou rizota či kičerí. Hodí se i do jakéhokoli indického kari.
Směs koření Sabji Masala je určena především pro přípravu zeleninových pokrmů. Hodí se také do karbanátků, čočky, brambor a smažených obalovaných jídel.
Směs koření Sambar Masala je určena především pro přípravu luštěninových pokrmů. Hodí se i do polévek, sabdží a těstovin.