GHÍ je máslený tuk připravený technologickým zpracováním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
GHÍ A OLEJE
Počet produktů: 14
Ghí je máselný tuk připravený technologickým zpracováním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
Ghí je máselný tuk připravený technologickým zpracováním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
Ghí je máselný tuk připravený technologickým zpracováním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
Ghí je máselný tuk připravený technologickým zpracováním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
Ghí je máselný tuk připravený technologickým zpracováním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
100% MANDLOVÝ olej firmy ESI je za studena lisovaný ze sladkých mandlí, tím je zajištěn čistý mandlový extrakt. Díky vysokému obsahu vitamínu E je s oblibou vyhledáván jak k vnitřnímu tak vnějšímu použití.
100% MANDLOVÝ olej firmy ESI je za studena lisovaný ze sladkých mandlí, tím je zajištěn čistý mandlový extrakt. Díky vysokému obsahu vitamínu E je s oblibou vyhledáván jak k vnitřnímu tak vnějšímu použití.
KALINJI olej HESH je vyráběn pouze z těch nejlepších egyptských semen kalinji. Tato semena jsou lisována za studena, aby bylo zachováno co největší množství účinných látek.
Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv pouze mechanickými postupy. Produkt bez chemických přísad a konzervačních látek.
Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv pouze mechanickými postupy. Produkt bez chemických přísad a konzervačních látek.
Jednodruhový.
BIO GHÍ - přepuštěné máslo ve skle 150 g/210 ml
ČESKÉ BIO GHÍ od D N M company s.r.o. je máselný tuk připravený přepuštěním másla vyrobeného z kravského mléka z České produkce. Má lehce nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
Použití: stejně jako ostatní tuky – pečení, vaření, dušení, smažení, zjemnění pokrmů, do polévek, omáček, pomazánek i sladkých moučníků. Když ztuhne, dá se namazat i na pečivo.