BIO ČATNÍ ANANAS a CITRONOVÁ TRÁVA
ochucovadlo
Exotické čatní s vyzrálým ananasem, čerstvou citronovou trávou a vybranými druhy koření je vhodné jako příloha ke kari, do salátů i různých chuťovek.
Počet produktů: 14
BIO ČATNÍ ANANAS a CITRONOVÁ TRÁVA
ochucovadlo
Exotické čatní s vyzrálým ananasem, čerstvou citronovou trávou a vybranými druhy koření je vhodné jako příloha ke kari, do salátů i různých chuťovek.
Čatní z ananasu a směsi koření je výborná přiloha kari, salátů a různých chu'tovek.
Čatní z tropických limetek, čerstvého zázvoru a směsi koření.
Jemná kari pasta ze západoindického regionu Goa.
Jemná kari pasta bohatá na bílkoviny, je výborná jako pikantní dip nebo k přípravě indického kari.
Bohatá, krémová kari pasta s kešu, kokosem a směsí vzácného koření pro přípravu pokrmů typu Korma - zeleninová směs s jogurtem nebo smetanou.
Kari pasta pálivá madravská bohatá na bílkoviny, je výborná jako pikantní dip nebo k přípravě indického kari.
Bio Tikka curry pasta
Bio Tikka curry pasta je vhodná pro přípravu marinád na tofu, sojové maso či sýry. Lze ji však
také použít přímo při vaření do jídel či omáček nebo jako samostatný dip.
BIO MANGO PYRÉ
OVOCNÝ PROTLAK
Mango pyré je vhodné pro přípravu lassí, dezertů, omáček a dipů. Bez přidaného cukru.
BIO MANGO PYRÉ s RŮŽOVOU VODOU 185 g
OVOCNÝ PROTLAK
Mango pyré je vhodné pro přípravu lassí, dezertů, zmrzlin, omáček i smoothies.
Bez přidaného cukru.
BIO MANGO PYRÉ s RŮŽOVOU VODOU
OVOCNÝ PROTLAK
Mango pyré je vhodné pro přípravu lassí, dezertů, zmrzlin, omáček i smoothies. Bez přidaného cukru.
BIO VODA Z KVĚTŮ POMERANČOVNÍKŮ
Voda z květů pomerančovníku se stejně jako růžová voda těší velké oblibě především v indické kuchyni. Nejčastěji se používá k ochucení řezů, krémů, pudinků, tvarohových dezertů a nápojů.
RŮŽOVÁ VODA BIO
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
Nejčastěji se používá k přípravě tvarohových dezertů, pudinků a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
Tamarind, též známý jako indické, či kyselé datle, je důležitou součástí asijské i africké kuchyně. Jde o zdravou alternativu octa či citronové šťávy a jídlům dodává typickou sladkokyselou chuť.