Kategorie

Novinky

Momentálně žádné novinky

 

Hořčičné semínko bílé mleté BIO 50 g DNM

BIO hořčičné semínko mleté - koření, které se hojně využívá v kuchyni. Nejznámější je jeho zpracování na oblíbenou pikantní pochutinu – hořčici. Dále se využívá při konzervaci zeleniny: zelí, červené řepy, rajčat, okurek a hub. Lze jej však také použít při dušení zeleniny, k přípravě dipů či omáček.

 Chuť a použití: Celá semena se používají zejména při konzervaci zeleniny (zelí, červená řepa, okurky) a hub, při přípravě čalamád a pickles, k marinování, k výrobě majonézy, omáček a salátů, Lze je použít i při přípravě základů pokrmů na oleji (pod těstoviny, rýži)
Vyzkoušejte náš recept viz. níže.

8594178674139

D N M company s.r.o.

Dostupnost:


Skladem
52,00 Kč s DPH

Koupit

Složení: BIO hořčičné semínko bílé (Sinapis alba)
Skladujte: v temnu a suchu
Země původu: Německo
Dovoz: z EU
Obsah balení: 50 g

Vyrobeno v / Distributor v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 04 Střílky

 

Vyzkoušejte náš recept:
 Kozí (beraní) rohy sterilované
 Budeme potřebovat: kozí rohy (beraní), olej, ocet 1l, voda 3,8l, sůl 160g, cukr krupice 360g, hořčičné semínko cca 2 lžíce, pepř celý 20ks, nové koření 12ks, bobkový list 12ks
 Kozí rohy omyjeme, stopky neodkrajujeme, pouze zkrátíme. Rohy naskládáme do čistých sklenic, nejlépe širších, protože se do nich lépe zkroucené papričky skládají.

Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr můžeme zkombinovat nebo nahradit sladidlem. Zavařujeme klasickým způsobem.

 

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      DPH 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      Ceny jsou s DPH

      K pokladně