Kategorie

Novinky

Momentálně žádné novinky

 

Miso hatcho sója 400 g MUSO

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Složení

Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Alergeny

Lepek, Sója

Skladování

Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.


  • Země původu Japonsko
Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal
Tuky:6,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny:0,9 g
Sacharidy:11,1 g
z toho cukry:0,6 g
Bílkoviny:22,4 g
Sůl:12,3 g
      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      DPH 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      Ceny jsou s DPH

      K pokladně