Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso. Jedná se o tradiční japonský produkt. Využijete ho do dresinků, omáček či pomazánek.
Momentálně žádné novinky
Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso. Jedná se o tradiční japonský produkt. Využijete ho do dresinků, omáček či pomazánek.
Umeboshi pasta* 98 % (ume švestky*, jedlá sůl mořská), shiso extrakt* 2 % (shiso listy*, jedlá sůl, ume švestkový ocet). *BIO.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením
Energetická hodnota 154 kJ / 36 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 8,1 g |
z toho cukry: | 0,0 g |
Vláknina: | 2,0 g |
Bílkoviny: | 0,0 g |
Sůl: | 21,2 g |