Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena výhradně hnědým cukrem z nektaru kokosových květů. Ten jí dodává zajímavý lehce karamelový tón. Zároveň má nižší glykemický index než běžný cukr. Čokoláda je dochucena kousky karamelu a růžovou solí Inků.
Bio bílá čokoláda RAPUNZEL 100 g
Jemná bílá čokoláda s vysokým obsahem kakaového másla a plnou chutí mléka. Díky přírodnímu třtinovému cukru má hezkou smetanovou barvu, hnědé tečky v čokoládě jsou semínka pravé vanilky. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade - spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko 28 %, emulgátor: sójový lecitin, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2409 kJ/578 kcal |
---|---|
Tuky | 38 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 23 g |
Sacharidy | 52 g |
z toho cukry | 52 g |
Vláknina | 0,1 g |
Bílkoviny | 7,9 g |
Sůl | 0,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bílá čokoláda. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
IT-BIO-014
Zemědělská produkce EU/mimo EU