Jemná mléčná čokoláda vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Je plněná nugátovou náplní z lískových oříšků a mléka a slazená sušenou třtinovou šťávou a přírodním třtinovým cukrem. Neobsahuje žádné přidané tuky pouze kakaové máslo a ovoněná je pravou Bourbon vanilkou. Většina použitých surovin pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci. Prvotřídní kakao je vykupováno od sdružení farmářů Conacado v Dominikánské republice a El Ceibo v Bolívii. Kakaové plody se sklízí ručně, boby se fermentují na místě a poté suší pod tropickým sluncem. Sušená třtinová šťáva Rapadura se vyrábí v Planeta Verde v Brazílii. Třtinová šťáva se šetrně zahušťuje bez odstranění melasy.