Kategorie

Novinky

Momentálně žádné novinky

 

Citrusový pektin 70 g Grešík

Na výrobu zavařenin.
(želírující látka)

Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří,
pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu
smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut
a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří
do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.

8595122349004

GREŠÍK

Dostupnost:


Skladem
90,00 Kč s DPH

Koupit



Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
DPH 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

Ceny jsou s DPH

K pokladně