Složeníhořčičné semínko černé (Brassica nigra)

 
 Chuť a použití: Celá semena se používají zejména při konzervaci zeleniny (zelí, červená řepa, okurky) a hub, při přípravě čalamád a pickles, k marinování, k výrobě majonézy, omáček a salátů, Lze je použít i při přípravě základů pokrmů na oleji (pod těstoviny, rýži).
 
 
 Skladujte na suchém a chladném místě, po otevření doporučujeme uchovávat ve vzduchotěsné
nádobě.


 

 Země původu: Indie

 Dovoz z: EU

 Obsah balení: 50 g

 Měrná jednotka: 56,00 Kč / 100 g
 
 
 Kozí (beraní) rohy sterilované
 Budeme potřebovat: kozí rohy (beraní), olej, ocet 1l, voda 3,8l, sůl 160g, cukr krupice 360g, hořčičné semínko cca 2 lžíce, pepř celý 20ks, nové koření 12ks, bobkový list 12ks
 Kozí rohy omyjeme, stopky neodkrajujeme, pouze zkrátíme. Rohy naskládáme do čistých sklenic, nejlépe širších, protože se do nich lépe zkroucené papričky skládají.

Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr můžeme zkombinovat nebo nahradit sladidlem. Zavařujeme klasickým způsobem.

 

 Baleno v / Distributor v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 768 04

16 dalších produktů ve stejné kategorii: