Sušený mletý zázvor má trochu jemnější a ne tak ostrou chuť jako zázvor čerstvý. Je velmi často vyhledáván v orientální kuchyni.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Paprika sladká výběrová 50 g DNM
Koření, které je velmi hojně využíváno ve všech kuchyních celého světa. Je tedy velmi dobře známá a oblíbená v české kuchyni.
Používá se do gulášů, polévek, dipů, pomazánek, ke grilování.
Složení: paprika sladká Maďarská (Capsicum annuum)
Skladujte v temnu a suchu
Země původu: Maďarsko
Obsah balení: 50 g
Baleno v/Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 768 04

Koření, které je velmi hojně využíváno ve všech kuchyních celého světa. Je tedy velmi dobře známá a oblíbená v české kuchyni.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Bobkový list patří mezi tradiční koření české kuchyně. Jedná se o sušený list vavřínu ušlechtilého, původem z Malé Asie. Dnes jej nalezneme v celém Středomoří.
Kurkuma mletá - koření, které se od pradávna používá především v orientální kuchyni pro svoji oranžovožlutou barvu a mnoho významných účinků. Především do rýžových jídel, ale také do zeleninových jídel, dresinků, marinád či polévek. V poslední době je však stále více oblíbená i v české kuchyni.
Koření - které vyniká svou chutí a příjemnou aromatickou vůní.
Jako jednodruhové koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari či garam masaly.
Kurkuma, neboli indický šafrán, byla známa v Evropě už od starověku. Odpradávna se používá v orientální kuchyni pro svojí krásně žlutooranžovou barvu např. do rýže, zeleninových a luštěninových jídel.
Muškátový ořech celý 3 ks
– koření, které se hojně využívá do masitých jídel, polévek, nádivek, ragú i do pečiva. Pro svoji výraznou vůni a specifickou chuť se používá v malých dávkách.
Pepř černý mletý 50 g
– koření, které se pro svoji ostře palčivou chuť využívá především k dochucení pokrmů, konzervaci zeleniny i masa, do polévek, omáček či do uzenin.
KARDAMOM MLETÝ Z ČERNÝCH ZRN - silné aroma 25 g AYURVITA
koření, které má velkou oblibu především ve sladké kuchyni, tedy do dezertů, pudinků, jogurtových nápojů - lasí, koláčů, čajů a také kávy. Silné aroma získává díky mletí pouze samotných černých zrn nikoliv zelených slupek.
Amchoor - je namletý prášek z ovoce manga, které je získávané z nezralých, na slunci sušených plátků manga. Používá se k ochucení
indických jídel, polévek na marinády a lze ho použít místo tamarindu k získání sladkokyselé chuti.
Kalinji je též zvaná černucha, semena černé cibule či lidově černý kmín. Hodí se do sladkých i slaných jídel, kde ji můžete pro zjemnění pokrmu použít jako náhradu pepře. Využijete jí při přípravě pečiva, luštěnin, sýrů nebo orientálního kari.
Koření - které je velmi hojně využíváno ve všech kuchyních celého světa. Je tedy velmi dobře známá a oblíbená v české kuchyni.
Anýz celý 50 g
– koření, které aromaticky voní a má kořenitou nasládlou chuť. Využívá se do pečiva, při nakládání červené řepy, červeného zelí. Hodí se i do ovocného (např. jablečného) kompotu. Je součástí mnoha kořenitých směsí. V indické a čínské kuchyni je častý v houbových či zeleninových pokrmech. Vyrábí se z něho také likéry.
Skořice je aromatická kůra stromu skořicovníku. Jedná se o významný antioxidant. Podporuje chuť k jídlu a také pomáhá udržet normální hladinu cukru v krvi.
Asafoetida - čistá nazývaná též ločidlo, čertovo lejno či asant může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatická, proto ji dávkujte opatrně. Zpracujte na rozpáleném oleji
Bílý pepř je dozrálý pepř černý zbavený slupky, takže se obnaží bílé jádro. Má jemnější chuť i vůni a je ideální do polévek, omáček, smažených a pečených jídel, pomazánek, salátů a oblíbený je hlavně v italské kuchyni.
Skořice mletá - koření, které vzniká mletím kůry skořicovníku. Používá se především do sladkých jídel, moučníků, kaší, cukroví, ale také do nápojů jako je cappuccino, svařené víno či jogurtové lasí.