Chilli mleté - koření, které je velmi vyhledáváno
pro svou výraznou pálivou chuť do řady pokrmů, především do gulášů, zelných pokrmů, mexických, indických a čínských jídel,
dušených zeleninových směsí a smažených pokrmů. Kombinujeme chilli zpravidla se sladkou paprikou. Extra pálivé.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AJURVÉDA addremove
-
POTRAVINY
addremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
- KNIHY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- SOŠKY addremove
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ

Paprika sladká výběrová 50 g DNM
Koření, které je velmi hojně využíváno ve všech kuchyních celého světa. Je tedy velmi dobře známá a oblíbená v české kuchyni.
Používá se do gulášů, polévek, dipů, pomazánek, ke grilování.
Složení: paprika sladká Maďarská (Capsicum annuum)
Skladujte v temnu a suchu
Země původu: Maďarsko
Obsah balení: 50 g
Baleno v/Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 768 04

Koření, které je velmi hojně využíváno ve všech kuchyních celého světa. Je tedy velmi dobře známá a oblíbená v české kuchyni.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Skořice mletá - koření, které vzniká mletím kůry skořicovníku. Používá se především do sladkých jídel, moučníků, kaší, cukroví, ale také do nápojů jako je cappuccino, svařené víno či jogurtové lasí.
Koření - které vyniká svou chutí a příjemnou aromatickou vůní.
Jako jednodruhové koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari či garam masaly.
Badyán, též zvaný jako čínský či hvězdicovitý anýz, má jemně nasládlou chuť připomínající právě anýz. Je jedním z koření v tradiční směsi "Koření pěti vůní".
Vanilka je silně aromatické koření velmi příjemné vůně a chuti, vhodné do sladkých pokrmů a nápojů.
Bobkový list patří mezi tradiční koření české kuchyně. Jedná se o sušený list vavřínu ušlechtilého, původem z Malé Asie. Dnes jej nalezneme v celém Středomoří.
Nové koření celé 50 g
– koření, které se hojně využívá při konzervaci zeleniny (zelí, červené řepy, rajčat, okurek, hub) i masa, do polévek a omáček či do uzenin.
Adžvajen - rostlina u nás známá jako kopytský kmín. Má ostrou hořkou chuť a výrazné aroma.
KARDAMOM MLETÝ Z ČERNÝCH ZRN - silné aroma 25 g AYURVITA
koření, které má velkou oblibu především ve sladké kuchyni, tedy do dezertů, pudinků, jogurtových nápojů - lasí, koláčů, čajů a také kávy. Silné aroma získává díky mletí pouze samotných černých zrn nikoliv zelených slupek.
Kmín římský mletý- koření, které je vhodné především do zeleninových a luštěninových jídel. Je hojně vyhledáván pro své krásné a originální aroma. Dodává lahodnou chuť i tvarohu, jogurtovým nápojům a dresinkům, bramborám, salátům a různým slaným pochutinám i pečivu.
Pepř černý celý 50 g
– koření, které se pro svoji ostře palčivou chuť využívá především k dochucení pokrmů, konzervaci zeleniny i masa, do polévek, omáček či do uzenin.
Paprika uzená letá - koření pocházející z Mexika, odtud ji Španělé přivezli do své zemi a do Maďarska. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům studené kuchyně. Navíc uzená paprika dodává jedinečnou chuť, kterou ocení téměř každý labužník.
Badyán mletý - koření, které se těší velké oblibě do koláčů, kaší, perníků i perníčků, povidel, čajů, punčů nebo svařených vín
Kardamom patří k nejstaršímu a nejcennějšímu koření světa, hned po šafránu a vanilce. Kardamom pochází z tropických deštných pralesů. Má ostře kořeněnou chuť s citronovým aroma.
Kalinji je též zvaná černucha, semena černé cibule či lidově černý kmín. Hodí se do sladkých i slaných jídel, kde ji můžete pro zjemnění pokrmu použít jako náhradu pepře. Využijete jí při přípravě pečiva, luštěnin, sýrů nebo orientálního kari.
Hořčičné semínko bílé celé 50 g
– koření, které se hojně využívá v kuchyni. Nejznámější je zpracování semínek na oblíbenou pikantní pochutinu – hořčici. Dále se využívá při kon- zervaci zeleniny (zelí, červené řepy, rajčat, okurek, hub), ale můžeme jej použít i při du- šení zeleniny, k přípravě dipů či omáček.