Koření - které je velmi hojně využíváno ve všech kuchyních celého světa. Je tedy velmi dobře známá a oblíbená v české kuchyni.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Pepř černý celý 50 g AYURVITA
Pepř černý celý 50 g
– koření, které se pro svoji ostře palčivou chuť využívá především k dochucení pokrmů, konzervaci zeleniny i masa, do polévek, omáček či do uzenin.
Složení: pepřovník černý (Piper nigrum L)
Země původu: Brazílie
Skladujte: v suchu
Obsah balení: 50 g

Pepř černý celý 50 g
– koření, které se pro svoji ostře palčivou chuť využívá především k dochucení pokrmů, konzervaci zeleniny i masa, do polévek, omáček či do uzenin.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Kmín český celý - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jako
jsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek, salátů ale hlavně do pečiva.
Vanilka je silně aromatické koření velmi příjemné vůně a chuti, vhodné do sladkých pokrmů a nápojů.
KARDAMOM MLETÝ Z ČERNÝCH ZRN - silné aroma 25 g AYURVITA
koření, které má velkou oblibu především ve sladké kuchyni, tedy do dezertů, pudinků, jogurtových nápojů - lasí, koláčů, čajů a také kávy. Silné aroma získává díky mletí pouze samotných černých zrn nikoliv zelených slupek.
Badyán mletý - koření, které se těší velké oblibě do koláčů, kaší, perníků i perníčků, povidel, čajů, punčů nebo svařených vín
Kmín český mletý - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jako
jsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek,
salátů ale hlavně do pečiva.
Česnek mletý je jedno z nejrozšiřenějších koření světa. Používá se po celé Evropě, Asii a Americe pro své nezaměnitelné aroma. Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů ze zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jim bylinné octy a oleje. Česnek je významnou léčivou rostlinou.
Koriandr celý - koření, které se hojně využívá především do zeleninových jídel. Do dušené zeleniny, polévek i do sterilované zeleniny. V poslední době se častěji využívá v mleté podobě
i do pečiva a sladkých koláčků.
Kmín český drcený - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jako
jsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek,
salátů ale hlavně do pečiva.
Chilli mleté - koření, které je velmi vyhledáváno
pro svou výraznou pálivou chuť do řady pokrmů, především do gulášů, zelných pokrmů, mexických, indických a čínských jídel,
dušených zeleninových směsí a smažených pokrmů. Kombinujeme chilli zpravidla se sladkou paprikou. Extra pálivé.
Chilli papričky jsou univerzálním ostrým kořením, které i v malé míře dodá pokrmům šmrnc.
Úsloví "Je ho jako šafránu," dokazuje, jak je toto koření vzácné a jak opatrně se s ním pracuje. Šafrán má jedinečnou vůni a kořeněnou, lehce nahořklou chuť. Žluté barvivo, které šafrán obsahuje je ve vodě rozpustné a dodá tak pokrmům krásnou barvu. Název šafrán pochází z arabštiny, arabové používají označení za´fran, což doslovně znamená "být žlutý".
Nové koření celé 50 g
– koření, které se hojně využívá při konzervaci zeleniny (zelí, červené řepy, rajčat, okurek, hub) i masa, do polévek a omáček či do uzenin.
Hořčice patří mezi staletí používaná koření. Užívají se celá semena, pomletý prášek, drcená semena, pasta i olej. Je součástí téměř všech chuťově výrazných jídel a běžně používaným kořením v indické kuchyni. Osmažením v oleji získávají jemnější oříškovou příchuť, a pokud jí přidáte na konci vaření uchovává si si svou ostrou chuť příznačnou jen pro hořčici.
Kmín římský celý - koření, které je vhodné především do zeleninových a luštěninových jídel. Je hojně vyhledáván pro své krásné a originální aroma. Dodává lahodnou chuť i tvarohu, jogurtovým nápojům a dresinkům, bramborám, salátům a různým slaným pochutinám i pečivu.
Adžvajen - rostlina u nás známá jako kopytský kmín. Má ostrou hořkou chuť a výrazné aroma.