Francouzská hořčice s chilli v biokvalitě. Má výraznou ostrou chuť, kromě octa a soli obsahuje i pálivou papriku. Je vyrobena podle klasické receptury a neobsahuje umělé přísady. Lze ji použít jako samostatnou omáčku nebo s ní ochutit dresink či zálivku.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AJURVÉDA addremove
-
POTRAVINY
addremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
- KNIHY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- SOŠKY addremove
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ

Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
Složení
SÓJOVÉ boby, hnědá rýže, mořská sůl, voda, koji kvas.
Alergeny
Sója
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
- Země původu Japonsko
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 681 kJ / 163 kcal | |
---|---|
Tuky: | 7,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 9,1 g |
z toho cukry: | 8,2 g |
Vláknina: | 7,7 g |
Bílkoviny: | 12,1 g |
Sůl: | 10,3 g |

Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Vynikající káva s plným tělem a vůní meruněk a jasmínu z malých kávových zahrad z etiopské vysočiny Limu.
Domácí štrůdl 50 g
- směs koření bez přidaného cukru, namíchaná dle domácí receptury k ochucení tradičního štrůdlu a podobných sladkých závinů. Můžeme ji použít i do jiných sladkých dezertů a koláčů s lehce kořenitou chutí.
Složení: Bio pšeničná mouka hladká, bio neztužený rostlinný tuk (bio slunečnicový olej a bio kakaové máslo v různém poměru, voda, bio emulgátor: bio slunečnicový lecitin, bio kyseliny: bio kyselina citronová), bio třtinový cukr, bio špaldová mouka celozrnná, bio jablka sušená 6,8 %, bio ovesné vločky 5,9 %, bio skořice mletá 0,38 %, mořská jedlá sůl. Neobsahuje žádné kypřící látky. Může obsahovat stopy vajec, mléčných výrobků (včetně laktózy) a skořápkových plodů (lískové a vlašské ořechy).
Celozrnný žitný chléb se lněným semínkem - balený trvanlivý.
Bio Sabji masala 25 g
- je směs koření, vhodná především k dochucení zeleninových pokrmů jako je zeleninové kari, do polévek, omáček i hamburgerů. Pro zvýraznění chuti koření, které obsahuje, lze masalu předem pražit v ghí.
Slunečnicový olej lisovaný za studena. Vhodný zejména do studené kuchyně, do salátů, zálivek, dresinků nebo na ochucení sýrů.
Osvěžující cucavé bonbónky s výtažkem ze šalvěje bez syntetických aromat a barviv. Šalvějové dropsy jsou skvělé nejen při počínajícím škrábání v krku, ale i k dodání trošky radosti a energie kdykoli v průběhu dne.
Kolekce obsahuje 9 druhů čajů: Zázvor & Citrón & Med, Sedmikvítek, Rakytníkový, Aronie & Šípek & Černý rybíz, Indiánské léto, Rooibos Malina, Šípkový čaj s medovou příchutí, Memory of Tea a Gunpowder
HMOTNOST: 120 g (= 130 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: extra panenský olivový olej*, bazalka* 26 %, vlašské ořechy* 16 %, kešu ořechy* 12 %, piniové oříšky*, mořská sůl, regulátor kyselosti kyselina citrónová. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Dokonale vyvážená silnější káva arabika s lehce pikantními kořenitými tóny a ovocným aroma z oblasti staré mayské civilizace v jihozápadním Hondurasu.
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: kakaová hmota, přírodní třtinový cukr, kakaové máslo. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 70 %.
Složení
rýžový škrob, čiroková mouka, pohankové vločky - 26%, datlový sirup - 15%, rýžový sirup, jablečné pyré, neztužený kokosový olej, kypřící prášek, skořice - 8%.
Chana je luštěnina pocházející z Indie, kde patří mezi oblíbené pokrmy. Jedná se o mladou loupanou a půlenou cizrnu. Tradičním jídlem je i v Pákistánu, Nepálu a Bangladéši.
Jemný lahodný krém vyrobený pouze z pražených dýňových semen a mořské soli. Neobsahuje žádné přidané umělé látky ani přidaný cukr. Skvělá pomazánka na pečivo k snídani i k svačině. V biokvalitě.
Sladká chilli omáčka je červená omáčka sladkopálivé chuti, hustší konzistence s kousky chilli papriček. Je velice rozšířená v asijské i západní kuchyni jako dip, dresink či dochucovadlo, které dodá jídlu lehce pálivou chuť. Hlavní ingrediencí jsou chilli papričky různých druhů, např. jalapeno či serrano papričky, dochucené česnekem a cukrem, který způsobuje nasládlou chuť omáčky.