Zelená káva je lahodný instantní bezkofeinový přírodní kávovinový nápoj, obsahující extrakt ze zelné kávy, který je určený nejen pro příznivce zdravého životního stylu. Zelená káva DNM je zdravou variantou klasické černé kofeinové kávy.
Momentálně žádné novinky
Zelená káva je lahodný instantní bezkofeinový přírodní kávovinový nápoj, obsahující extrakt ze zelné kávy, který je určený nejen pro příznivce zdravého životního stylu. Zelená káva DNM je zdravou variantou klasické černé kofeinové kávy.
SLOŽENÍ (100g): čekanka lékařská (Cichorium intybus) 91g, kávovník arabský (Coffee arabica) nepražená zelená zrna - výtažek 5g, berhávie rozkladitá (Boerhaavia diffusa) -výtažek 2g, přírodní kardamomová příchuť - výtažek 2g.
Dávkování: 1 šálek připravený dle návodu max. 4 x denně.
Návod na přípravu: ¼ až ½ čajové lžičky kávovinové směsi na 1 šálek (150 ml) nápoje – nasypte do šálku a zalijte z 2/3 horkou vodou. Zbylou 1/3 dolijte horkým (ale ne vařícím) mlékem a dle chuti doslaďte. Nesypte směs do šálku s mlékem či vodou.
Skladujte: v suchu a chladu (nejlépe v uzavřené nádobě), mimo dosah dětí.
Upozornění: není vhodné pro děti a těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nenahrazuje léky ani lékařskou péči.
Země původu: Indie
Obsah balení: 50g
Máte rádi pravou zelenou kávu?
Rádi byste ochutnali lahodnou kávu tak trochu jinou?
Chcete pohostit své, přátele netradičním nápojem?
Víte, že můžete upéct výborný dezert, či linecké cukroví ochucené zelenou kávou?
Pili jste někdy kávu s příchutí vanilky, skořice, kardamomu či kokosu?
V tom případě ochutnejte náš přírodní lahodný kávovinový nápoj vhodný na každý den, který je určený nejen pro vás příznivce zdravého životního stylu, kteří nechcete přijít o úžasné chvíle strávené s šálkem dobré kávy. Zelená káva DNM je zdravou variantou klasické černé kofeinové kávy.
Základem je čekanka a do ní je přidán extrakt ze zelené kávy, tedy ze zrn nepražené zelené kávy Coffee arabica. Výrobním procesem, je však extrakt zbaven kofeinu a naopak jsou přidána přírodních aromata skořice, vanilky, kokosu či kardamomu. Samozřejmě nabízíme zelenou kávu i čistou, bez výše zmíněných příchutí.
Kávu lze připravit klasickým způsobem, ale také jako latte macchiato, Cappuccino, espresso macchiato nebo všemi milované frappé.
Jak na to?
Příprava Cappuccina:
Připravíme espreso. A potom pomocí šlehání vytvoříme pěnu z mléka. Nemá se používat mléko plnotučné, které ve finále zastírá chuť kávy a nesmí se přivést k varu. Správně se používá mléko studené, jehož pěna déle vydrží a je i chutnější, ovšem jeho vyšlehání trvá příliš dlouho a proto se používá mléko předehřáté. Na naše espreso vám doporučujeme kávu se skořicovou příchutí.
A nakonec něco originálního: upečte svůj oblíbený dezert, linecké cukroví a ochuťte ho zelenou kávou s příchutí kokosu, skořice, vanilky nebo kardamomu.
Lahodné tvarohovo–kávové řezy:
Náplň: