Fazole pinto je středně velká strakatá fazole. Má skvělou lehce pikantní chuť. Široké využití v kuchyni. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Vhodná na přípravu pomazánek nebo náplní.
Momentálně žádné novinky
Fazole pinto je středně velká strakatá fazole. Má skvělou lehce pikantní chuť. Široké využití v kuchyni. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Vhodná na přípravu pomazánek nebo náplní.
Využití:
Pinto fazole jsou tradiční součástí mexické kuchyně. Často se přidávají jako náplň do burritos. Fazole se musí předem namočit alespoň na osm hodin a následně minimálně 45 minut vařit. Pinto mají moučnou konzistenci, což lze dobře využít například při přípravě pomazánek nebo náplní.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Fazole pinto*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Fazole pinto namočte na 8–12 hodin, propláchněte a vařte 1–1,5 hodiny do měkka.
Energetická hodnota 1 154 kJ / 276 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 29,0 g |
z toho cukry: | 2,2 g |
Bílkoviny: | 26,0 g |
Sůl: | 0,06 g |
Hmotnost: 500 g