Žlutý půlený hrách v biokvalitě. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha.
Momentálně žádné novinky
Žlutý půlený hrách v biokvalitě. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha.
Využití:
Žlutý hrách se sklízí v celku s tmavou šlupkou, která je následné odstraněna a hrách je přepůlen. Toto zpracování napomáhá ke snadnější přípravě hrachu při vaření, takže ho už není třeba předem namáčet, ale můžete ho rovnou vařit. Doba vaření je přibližně 45 minut.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Hrách žlutý půlený*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Energetická hodnota 1 377 kJ / 323 kcal | |
---|---|
Tuky: | 1,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,04 g |
Sacharidy: | 57,0 g |
z toho cukry: | 5,67 g |
Bílkoviny: | 25,0 g |
Sůl: | 0,01 g |