Sója v autentické podobě bobů v biokvalitě. Zkuste si z nich vyrobit domácí sójové mléko nebo je využijte jako chutnou alternativu masa.
Momentálně žádné novinky
Sója v autentické podobě bobů v biokvalitě. Zkuste si z nich vyrobit domácí sójové mléko nebo je využijte jako chutnou alternativu masa.
Využití:
Sója je asi metr vysoká rostlina s lusky, ve kterých se nachází sójové boby. Jedná se o jednu z nejstarších kulturních plodin. Původně pochází z Číny a pěstovala se už více jak 2000 let před naším letopočtem. Sóje vyhovuje teplejší podnebí tropů a subtropů. Vyrábí se z ní tofu, tempeh, sójové omáčky, miso, natto, různé sójové nápoje, jogurty, pomazánky i uzeniny. Kromě toho se v průmyslu využívá také k výrobě bionafty, kosmetických přípravků, olejů, mýdel a plastů.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
SÓJOVÉ boby*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Sója
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Energetická hodnota 1 353 kJ / 323 kcal | |
---|---|
Tuky: | 18,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 3,0 g |
Sacharidy: | 6,3 g |
z toho cukry: | 6,2 g |
Bílkoviny: | 33,7 g |
Sůl: | 0,01 g |