Cizrnová mouka se vyrábí mletím světlé cizrny. Je základem tradiční indické kuchyně, kde má široké využití. Je přirozeně bezlepková a má charakteristickou oříškovou chuť.
Momentálně žádné novinky
Cizrnová mouka se vyrábí mletím světlé cizrny. Je základem tradiční indické kuchyně, kde má široké využití. Je přirozeně bezlepková a má charakteristickou oříškovou chuť.
Složení: cizrna beraní (Cicer arientinum L.)
Průměrné nutriční hodnoty ve | 100 g |
Energie | 1620 kJ / 387 kcal |
Tuky | 7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 58 g |
z toho cukry | 11 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sodík | 64 mg |
Vápník | 105 mg |
Baleno v závodě, který zpracovává i arašídy, ořechy (skořápkové plody), sezam, celer, obiloviny, mléko, siřičitany a oxid siřičitý, hořčici a sóju.
Použití:
Skladujte: na chladném a suchém místě, po otevření doporučujeme skladovat ve vzduchotěsné nádobě.
Dovoz z: EU
Obsah balení: 1 kg
Měrná jednotka: 10 Kč / 100 g
Legislativní zařazení: mlýnský výrobek z luštěnin - mouka
HUMMUS