Máslové fazole jsou vhodné jako příloha, do salátů, polévek nebo pasírované do omáček.
Momentálně žádné novinky
Máslové fazole jsou vhodné jako příloha, do salátů, polévek nebo pasírované do omáček.
Složení: fazol měsíční (máslová)
Nutriční hodnoty (ve 100 g): energie 523 kJ / 125 kcal, proteiny 7,1 g, sacharidy 20 g, z toho cukry 2,9 g, tuky 0,8 g z toho nasycené m.k. 0g, vláknina 7,3 g, sodík 2 mg.
Příprava: fazole namočte, vodu slijte a poté je nechte stát v nové vodě minimálně 4h, nejlépe přes noc. Pak fazole asi 15 minut prudce povařte a nechte stát na mírném plameni hodinu i déle, dokud nezměknou. Fazole solte až před koncem tepelné úpravy.
Baleno v závodě, který zpracovává i OŘECHY (SKOŘÁPKOVÉ PLODY, SEZAM, OBILOVINY, MLÉKO, SIŘIČITANY A OXID SIŘIČITÝ, HOŘČICI A SÓJU
Skladujte: v chladu a suchu.
Země původu: Čína
Dovoz z: EU
Obsah balení: 400 g
Měrná jednotka: 25 Kč / 100 g
Legislativní zařazení: luštěnina - fazole bílé