TAPIOKA
škrob z kořene manioku - přirozeně bezlepkový
TAPIOKA se používá jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo) a připravuje se z ní osvěžující „BUBBLE TEA“.
TAPIOKA
škrob z kořene manioku - přirozeně bezlepkový
TAPIOKA se používá jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo) a připravuje se z ní osvěžující „BUBBLE TEA“.
Složení: maniok jedlý (Manihot esculenta) kořen
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1499 kJ/358 kcal, tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 89 g, z toho cukry 3 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g
Příprava: kuličky přes noc namočíme a druhý den vaříme do změknutí s vodou či mlékem.
Skladujte: v chladu a suchu
Země původu: Indie
Obsah balení: 200g
Dovozce do EU / Baleno v / Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 04 Střílky
TAPIOKA
škrob z kořene manioku - přirozeně bezlepkový
TAPIOKA se používá jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo) a připravuje se z ní osvěžující „BUBBLE TEA“.
TAPIOKA
škrob z kořene manioku - přirozeně bezlepkový
TAPIOKA se používá jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo) a připravuje se z ní osvěžující „BUBBLE TEA“.
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
Tapioka je škrob získaný z kořene Manioku - přirozeně bezlepkový. Maniok je rostlina původem z Jižní Ameriky a Západní Indie. Používá se jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo). Tapioka je vhodná i k zahuštění polévek nebo omáček. Jedná se o prastarou surovinu, kterou údajně používali už Mayové.
Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.
Country Life Pohanka hnědá je přirozeně bezlepková pesudoobilovina s nezaměnitelnou oříškovou chutí. Country Life Pohanka hnědá, obilný mlýnský výrobek, kroupy.
Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.Snadno stravitelné fazolky velmi příjemné chuti, velmi chutné v kombinaci se zeleninou a rýží.
SEMOLINOVÁ KRUPICE - pšeničná, 500 g, Fudco
SEMOLINA je typ mouky, získávané z tvrdozrnné pšenice, která se vyznačuje vyšším podílem bílkoviny lepku a nižším glykemickým indexem. Lze jí použít na přípravu kaší a k zahušťování.
Jáhly jsou dobře stravitelné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. V kuchyni mají velmi široké využití a jejich příprava je snadná. Hodí se ke sladkému i slanému.
Quinoa červená*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Semolina je typ mouky získávaný z tvrdozrnné pšenice, která se vyznačuje vyšším podílem bílkoviny lepku a nižším glykemickým indexem. Je ideální pro výrobu těstovin - nemá tendenci se rozvářet. Proto se kvalitní těstoviny nikdy nelepí. Lze ji použít také pro přípravu lahodného chleba (italský chléb - ciabatta). Semolinové produkty jsou nevhodné pro bezlepkovou dietu.
Quinoa černá*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.
Tato vysoce kvalitní mletá pšeničná mouka je vhodná pro přípravu čapátí, parat či purí. Čapátí jsou indické moučné placky, indický chleba, používaný jako příloha k hlavním pokrmům. Tato mouka byla připravena z pečlivě vybrané pšenice.