Cizrnová mouka se vyrábí mletím světlé cizrny. Je základem tradiční indické kuchyně, kde má široké využití. Je přirozeně bezlepková a má charakteristickou oříškovou chuť.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Kroupy špaldové 500g N.J.
Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu rizot, na obohacení salátů, do karbanátků, na zapékání, do polévek apod.
Složení
PŠENICE ŠPALDA
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1480kJ/354kcal |
Tuky | 2,50g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 64,30g |
z toho cukry | 0g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 15,00g |
Sůl | 0g |

Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu rizot, na obohacení salátů, do karbanátků, na zapékání, do polévek apod.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Tato vysoce kvalitní mletá pšeničná mouka je vhodná pro přípravu čapátí, parat či purí. Čapátí jsou indické moučné placky, indický chleba používaný jako příloha k hlavním pokrmům.
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
Tato vysoce kvalitní mletá pšeničná mouka je vhodná pro přípravu čapátí, parat či purí. Čapátí jsou indické moučné placky, indický chleba, používaný jako příloha k hlavním pokrmům. Tato mouka byla připravena z pečlivě vybrané pšenice.
HRAŠKA NA OBALOVÁNÍ (PIKANTNÍ)S ČESNEKEM A CHILLI
Lahodná hrachová směs, která rozmícháním pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalování, včetně klasických řízků, dále slouží k přípravě placek, pomazánek, dresinků, zahušťování aj.
Vysokou nutriční a gastronomickou hodnotu Hrašky ocenilo Ministerstvo zemědělství, udělením ceny zlatý klas (2008) a Jihomoravský kraj ocenil Hrašku v soutěži ZLATÉ PLODY jižní Moravy (2008)
Složení:
Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl (40 % draslíku), směs koření, chilli.
Země původu: Česká republika
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
SEMOLINOVÁ KRUPICE - pšeničná, 500 g, Fudco
SEMOLINA je typ mouky, získávané z tvrdozrnné pšenice, která se vyznačuje vyšším podílem bílkoviny lepku a nižším glykemickým indexem. Lze jí použít na přípravu kaší a k zahušťování.
Luštěnina - čočka loupaná a půlená, nemastná.Vhodná pro vegetariány a vegany.
Přirozeně bezlepkový.
Tapioka je škrob získaný z kořene Manioku - přirozeně bezlepkový. Maniok je rostlina původem z Jižní Ameriky a Západní Indie. Používá se jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo). Tapioka je vhodná i k zahuštění polévek nebo omáček. Jedná se o prastarou surovinu, kterou údajně používali už Mayové.
Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.
Semolina je typ mouky získávaný z tvrdozrnné pšenice, která se vyznačuje vyšším podílem bílkoviny lepku a nižším glykemickým indexem. Je ideální pro výrobu těstovin - nemá tendenci se rozvářet. Proto se kvalitní těstoviny nikdy nelepí. Lze ji použít také pro přípravu lahodného chleba (italský chléb - ciabatta). Semolinové produkty jsou nevhodné pro bezlepkovou dietu.
- pochoutka - řasy mají výtečnou chuť i samotné
- saláty - s řasami bude váš oblíbený zeleninový salát ještě chutnější a zajímavější, stačí je nasypat navrch
- polévky - řasu přidávejte až po uvaření, v polévce skvěle chutná a vzhledově se dá lehce zaměnit za pažitku nebo petrželku
- koření - rozdrcením řas získáte exotické koření, které můžete do pokrmů přidávat dle libosti
Název "Nori" pochází z japonštiny a označuje jedlé mořské řasy. Běžně se s těmito řasami obaluje sushi nebo rýžové koule. Často se také používají jako obloha či koření do nudlí a polévek. Jsou proslulé výbornou chutí.
Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.Snadno stravitelné fazolky velmi příjemné chuti, velmi chutné v kombinaci se zeleninou a rýží.
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže. Vychutnejte si ho v biokvalitě.