Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.
Hraška na zahušťování 1kg Ceria
HRAŠKA NA ZAHUŠTOVÁNÍ (JEMNÁ)BEZ CHILLI A ČESNEKU
Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Složení:
Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření.
Země původu: Česká republika
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota 1423kJ / 337 kcal | |
Tuky: | 3,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,1 g |
Sacharidy: | 54,0 g |
z toho cukry: | 1,8 g |
Vláknina: | 9,4 g |
Bílkoviny: | 17,0 g |
Sůl: | 0,82 g |
Draslík | 1390 mg |
Hořčík | 66,1 mg |
Železo | 3,6 mg |
Zinek | 2,9 mg |