Návod k přípravě

Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Náš tip: Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

Výživové údajeBio vanilkový puding bez lepku 40 g
 Energetická hodnota
Energie
TukyZ toho nasycené
mastné kyseliny
SacharidyZ toho cukryBílkovinySůlVápník
  kj   kcalggggggmg
na 100 g sypké směsi 1495 352 <0,5 <0,1 87 0,8 0,9 0,02  
na 100g hotového výrobku 387 91 1,3 0,9 17 11,1 2,9 0,09  
**% - - - - - - -  

** Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kal)

Novinky týkající se našich produktů a akcí, článků a dalších zajímavých informací zasílaných emailem.
 

 

16 dalších produktů ve stejné kategorii: