kořenící přípravek - je zdravou variantou polévkového koření.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

VEGA s hlívou ústřičnou 250 g DNM
Polévkové koření s hlívou ústřičnou
Dochucovací kořenící směs s přidanou mletou hlívou ústřičnou, která je vhodná k dochucení vývaru, polévek, houbových omáček a šťáv, ale i pod restovanou zeleninu, lze použít při vaření těstovin a rýže.
Složení:
Sůl (56%), dextróza, kvasniční hydrolizáz, sušené houby (žampion, hlíva ústřičná) kmín, pastyňák, cibule.
- BEZ GLUTAMANU
- BEZ LEPKU
- BEZ UMĚLÝCH BARVIV
- BEZ KONZERVANTŮ
Obsah balení: 250g
Země původu: Česká republika

Polévkové koření s hlívou ústřičnou
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
kořenící přípravek - je zdravou variantou polévkového koření.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu.
Mahá koření je jedinečná směs mezi přípravky, které slouží k ochucování jídel. Jeho skladba zaručuje výtečnou chuť i vůni, zároveň však také příznivě ovlivňuje biochemické procesy v lidském organismu, pozitivně se projevuje na zdraví a na tělesné i duševní kondici. Je složeno z mletého kmínu, koriandru, hořčice.
Vega s libečkem 250 g
- kořenící přípravek sypký vhodný k dochucení každého vývaru, polévek, omáček a šťáv, do rýže a luštěnin, dušené a restované zeleniny, vařených těstovin, ale i do studených pokrmů, salátů
a pomazánek.
Polévkové koření bez glutamanu sodného
Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Jde o tradiční výrobek, kdy se sójové boby smíchají se solí a fermentačním činidlem koji a ve velkých dřevěných sudech nechají kvasit.
Vega s medvědím česnekem 250 g
- kořenící přípravek sypký vhodný k dochucení každého vývaru, polévek, omáček a šťáv, do rýže a luštěnin, dušené a restované zeleniny, vařených těstovin, ale i do studených pokrmů, salátů a pomazánek. Neobsahuje glutaman sodný.
Polévkové koření bez glutamanu sodného
Vega s vlákninou a vitamíny - kořenící přípravek vhodný do polévek, pomazánek, omáček, dipů a salátkových zálivek. Neobsahuje glutaman sodný.
Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Složení: hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření.
Země původu: Česká republika
Koncentrovaná tamarindová pasta – ochucovadlo.
kořenící přípravek - je zdravou variantou polévkového koření
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených zálivek, omáček a pikantních dipů.
Houbové koření do polévek, gulášů i omáček.