NABÍDKA ZBOŽÍ
- AJURVÉDA addremove
-
POTRAVINY
addremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
- KNIHY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- SOŠKY addremove
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ

Erythritol - stolní sladidlo 200g Natural Jihlava
Erythritol se používá do náplní do pečiva, cukrovinek, žvýkaček, mléčných nápojů, bonbónů, mražených dezertů, pudinků, nízkokalorických nápojů a dalších potravin. Má funkci zvýrazňovače aroma, zvlhčovadla, náhradního sladidla, stabilizátoru, zahušťovadla, sekvestrantu.
Složení
sladidlo erythritol (vyrábí se z ovoce), glykemický index 0,
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 0kJ/0kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 97,00g |
z toho cukry | 0g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 0g |
Sůl | 0g |

Erythritol se používá do náplní do pečiva, cukrovinek, žvýkaček, mléčných nápojů, bonbónů, mražených dezertů, pudinků, nízkokalorických nápojů a dalších potravin. Má funkci zvýrazňovače aroma, zvlhčovadla, náhradního sladidla, stabilizátoru, zahušťovadla, sekvestrantu.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Hmotnost: 900 g.
Země původu: Česká republika
Složení
Třtinový cukr*, želírující látka: pektin, citrón*. *BIO. Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů a hořčice.
Ovocný cukr se přirozeně vyskytuje v medu, v ovoci a i v některé zelenině. Lze ho použít místo běžného cukru nebo umělých sladidel.
Sladidlo se sníženou energetickou hodnotou. Vhodná náhrada řepného cukru.
Hmotnost: 1000 g.
Země původu: Mauritius
Složení | Dextróza |
Kukuřičný sirup je přírodním sladidlem.
Borůvkový sirup v biokvalitě má velice příjemnou vůni a chuť. Můžete ho použít k dochucení moučníků, kaší, do jogurtu, ale třeba i na přípravu nápojů. Neobsahuje žádná umělá aromata nebo barviva.
Přírodní náhradní stolní sladidlo.Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana. Natusweet stevia má skvělou chuť, 0 kalorií.Pro oslazení nápojů a všech typů potravin.
Výrobek je určen jako přísada do těsta. Používá se k ochucení nebo posypání pečených i nepečených moučníků a dalších sladkých pokrmů. Můžete s ním ochutit krémy, zmrzliny, alkoholické nebo nealkoholické nápoje. Vhodný i do těst litých, lineckých a kynutých.
Pravý kanadský javorový sirup bez přidaných sladidel, aromat a barviv.
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
POUŽITÍ: Grade C je vhodný ke stolními použití i k vaření. Hodí se k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.
UPOZORNĚNÍ: Zákazníkům někdy připadá pravý javorový sirup příliš řídký. V prodeji jsou i „šizené” sirupy, které místo 100%-ní zahuštěné javorové šťávy obsahují cukr, glukózový sirup, kukuřičný sirup, umělá aromata, barviva atd. Tyto výrobky jsou obvykle hustší než pravý javorový sirup. Neměly by však být nazývány javorovým sirupem (obvykle jsou) a měly by být daleko lacinější, než pravý javorový sirup (obvykle nejsou)!!!
SLOŽENÍ: 100% zahuštěná míza z javoru cukrového
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají „mexický strom života a dostatku“.
přírodní sladidlo
Pravý kanadský javorový sirup bez přidaných sladidel, aromat a barviv.
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
POUŽITÍ: Grade A je nejjemnější a nejsvětlejší druh. Je vhodný ke stolními použití a díky jemné chuti i pro malé děti. Hodí se nejlépe k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.
UPOZORNĚNÍ: Zákazníkům někdy připadá pravý javorový sirup příliš řídký. V prodeji jsou i „šizené” sirupy, které místo 100%-ní zahuštěné javorové šťávy obsahují cukr, glukózový sirup, kukuřičný sirup, umělá aromata, barviva atd. Tyto výrobky jsou obvykle hustší než pravý javorový sirup. Neměly by však být nazývány javorovým sirupem (obvykle jsou) a měly by být daleko lacinější, než pravý javorový sirup (obvykle nejsou)!!!
SLOŽENÍ: 100% zahuštěná míza z javoru cukrového
Tekutá čekanková vláknina ke slazení pokrmů a nápojů. Oslaďte si s ní život a přidejte do kaše ke snídani nebo pár kapek do čaje nebo kávy.