Hmotnost: 1000 g.
Země původu: Mauritius
Má výbornou sladivost a plnou chuť. Oslaďte si s ním život a přidejte ho do kaše ke snídani anebo pár kapek do obilné kávy.
Energetická hodnota 1 600 kJ / 381 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 92,0 g |
z toho cukry: | 92,0 g |
Bílkoviny: | 1,5 g |
Sůl: | 0,21 g |
sušené datle 75 %, pitná voda. Může obsahovat stopy lepku.
Skladujte v suchu, temnu a chraňte před teplem.
Má výbornou sladivost a plnou chuť. Oslaďte si s ním život a přidejte ho do kaše ke snídani anebo pár kapek do obilné kávy.
Hmotnost: 1000 g.
Země původu: Mauritius
Borůvkový sirup v biokvalitě má velice příjemnou vůni a chuť. Můžete ho použít k dochucení moučníků, kaší, do jogurtu, ale třeba i na přípravu nápojů. Neobsahuje žádná umělá aromata nebo barviva.
Kukuřičný sirup je přírodním sladidlem.
Třtinový cukr*, želírující látka: pektin, citrón*. *BIO. Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů a hořčice.
Hmotnost: 900 g.
Země původu: Česká republika
Erythritol se používá do náplní do pečiva, cukrovinek, žvýkaček, mléčných nápojů, bonbónů, mražených dezertů, pudinků, nízkokalorických nápojů a dalších potravin. Má funkci zvýrazňovače aroma, zvlhčovadla, náhradního sladidla, stabilizátoru, zahušťovadla, sekvestrantu.
přírodní sladidlo
Výrobek je určen jako přísada do těsta. Používá se k ochucení nebo posypání pečených i nepečených moučníků a dalších sladkých pokrmů. Můžete s ním ochutit krémy, zmrzliny, alkoholické nebo nealkoholické nápoje. Vhodný i do těst litých, lineckých a kynutých.
Jak již název napovídá, původním zdrojem březového sladidla, někdy nepřesně označovaného jako březový cukr, byly břízy. Průmyslově se však vyrábí i z jiných rostlinných zdrojů - kukuřičných plev, ovsa a dalších. Pro naše tělo se jedná o naprosto přirozenou látku, kterou nejenže obsahují různé bobule, ovoce a zelenina, ale i naše tělo.
Pravý kanadský javorový sirup bez přidaných sladidel, aromat a barviv.
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
POUŽITÍ: Grade C je vhodný ke stolními použití i k vaření. Hodí se k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.
UPOZORNĚNÍ: Zákazníkům někdy připadá pravý javorový sirup příliš řídký. V prodeji jsou i „šizené” sirupy, které místo 100%-ní zahuštěné javorové šťávy obsahují cukr, glukózový sirup, kukuřičný sirup, umělá aromata, barviva atd. Tyto výrobky jsou obvykle hustší než pravý javorový sirup. Neměly by však být nazývány javorovým sirupem (obvykle jsou) a měly by být daleko lacinější, než pravý javorový sirup (obvykle nejsou)!!!
SLOŽENÍ: 100% zahuštěná míza z javoru cukrového
Agáve*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Třtinová melasa je téměř černá sirupovitá hmota, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Třtinová šťáva přirozeně obsahuje kromě cukru též biologicky aktivní látky, potřebné k jeho strávení. Ty však zůstávají v sirupu, který zbývá po oddělení krystalků cukru ze zahuštěné třtinové šťávy, tedy v melase. Širšímu používání melasy brání její výrazná chuť, která většině lidí vadí. Ti proto dávají přednost přírodním třtinovým cukrům, kterým naopak dodává melasa příjemnou chuť a vůni. A to je i její tajemství. V malém množství má totiž melasa velmi příjemnou chuť a navíc zvýrazňuje přirozenou chuť pokrmu. Je proto škoda si melasu znechutit tím, že ji budeme konzumovat několik předepsaných lžiček denně. Její výraznou chuť využijeme nejlépe jako součást připravovaných jídel. Proto melasu nezavrhujte, dokud ji neochutnáte v perníku, závinu (skořice, jablka a ořechy její chuť výtečně doplňují), sušenkách či v pálivých směsích (spolu s kari nebo pálivými papričkami, s rajským protlakem a dokonce i hořčicí). Trochou melasy můžete dochutit mléko či jogurt jako zálivku müsli nebo kukuřičných lupínků, med nebo ovocné čaje.
HMOTNOST: 450 g
ZEMĚ PŮVODU: Paraguay
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Špičkové sladidlo přírodního původu na bázi rostliny Stevia rebaudiana. Hodí se pro vaření, pečení a doslazování všech nápojů. Je sladší, než běžný cukr, takže 20 g extraktu se rovná 5,6 kg cukru. Přírodní alternativa chemicky vyráběných umělých sladidel
Přírodní náhradní stolní sladidlo.Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana. Natusweet stevia má skvělou chuť, 0 kalorií.Pro oslazení nápojů a všech typů potravin.