Hříbkové koření 25 g
- směs koření obsahuje 25 % pravého hřibu smrkového. Tato směs dodá pokrmům nezaměnitelnou chuť i vůni. Hodí se do krémových polévek, omáček, zeleninových a zapečených jídel, ale i na steak a pečené kuře.
AGLIO OLIO & PEPERONCINO - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení těstovin, těstovinových salátů či směsi zeleniny podávané právě s těstovinami. Vhodný je však také do italských zeleninových salátů. Také se těší velké oblibě při přípravě grilované zeleniny.
Složení: sůl (max. 25 %), koření (česnek plátky, drcené chilli, paprika drcená, petržel list)
Země původu: Česká republika
AGLIO OLIO & PEPERONCINO - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení těstovin, těstovinových salátů či směsi zeleniny podávané právě s těstovinami. Vhodný je však také do italských zeleninových salátů. Také se těší velké oblibě při přípravě grilované zeleniny.
Hříbkové koření 25 g
- směs koření obsahuje 25 % pravého hřibu smrkového. Tato směs dodá pokrmům nezaměnitelnou chuť i vůni. Hodí se do krémových polévek, omáček, zeleninových a zapečených jídel, ale i na steak a pečené kuře.
Směs koření k přípravě lahodného čaje s mlékem, oblíbeného především ve Velké Británii a Indii, odkud si ho Britové přivezli a následně velmi oblíbili. V posledních letech se těší oblibě i v Evropě a také u nás. Je známý také jako jogí čaj nebo yogi tea
Perníkové koření - kořenící přípravek sypký - je spojený především s Vánocemi. Tato bohatá lahodně vonící směs se ovšem hodí do jakéhokoli sladkého domácího pečení v každém ročním období. Zejména je oblíbená pro přípravu sušenek, buchet, perníků, vánoček, mazanců, svařených vín, ale i k přípravě kung pao.
Koření na špagety 50 g
- kořenící přípravek sypký, vhodný pro všechny druhy italských pokrmů. Používá se na pizzu, do špaget a ostatních vařených či zapečených těstovin, můžeme jej použít i do salátů a zálivek, na dušenou a grilovanou zeleninu.
Směs koření Sabji Masala je určena především pro přípravu zeleninových pokrmů. Hodí se i do karbanátků, čočky, brambor a smažených obalovaných jídel.
Směs koření na přípravu minutek - bez glutamanu sodného
Čarodějka 50 g
Kořenící přípravek sypký se sezamovým a lněným semínkem, vhodný ke grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Využijete jej i při přípravě minutkové kuchyně, do omáček a gulášů, pomazánek i salátů.
Kari Madras bez soli 50 g
- kořenící přípravek sypký, neodmyslitelně spjatý s indickou a thajskou kuchyní. Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, polévek, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže i na ryby.
Gulášové koření 50 g
– kořenící přípravek sypký - bez přidaného glutamátu, vhodný do všech druhů gulášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek i do šťáv z dušeného masa.
Chana masala je kořenící přípravek určen k ochucení luštěninových jídel, převším z cizrny
(římský hrách).
Směs koření Chat Masala je určena především pro přípravu salátů a pomazánek. Hodí se i na chléb s máslem, do sendvičů i smažených jídel, jako jsou pakory a samosy či do pražených oříšků a mandlí. Obsahuje černou sůl připomínající chuť vajíček.
PUNČ - kořenící přípravek sypký s kousky sušeného ovoce do punčů, grogů, čajů či svařených vín.
Maďarská kuchyně vždy vynikala aromatickou, lehce pikantní a plnou chutí. Přesně taková je směs maďarský guláš, která slouží k přípravě stejnojmenného pokrmu i dalších nejen maďarských specialit.
Houbové koření je kořenící přípravek sypký bez glutamanu sodného vhodný do polévek, gulášů či pomazánek.
Koření čínské kuchyně 50 g
- kořenící pří- pravek sypký vhodný k přípravě pokrmů asijské kuchyně. Používá se k přípravě různých druhů mas, zeleniny, omáček i šťáv typických pro čínskou kuchyni.
Asafoetida nazývaná též ločidlo, čertovo lejno či asant, může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatická, proto jí dávkujte opatrně. Zpracujte na rozpáleném oleji.