Tato kari směs koření pocházející z indického Rajasthanu se vyznačuje pikantní až ostřejší chutí, kterou je možno zjemnit použitím smetany.
Tandori masala - do zeleninových i luštěninových pokrmů 50 g DNM
Tandoori masla je vyhlášená kořenící směs používaná především v indické kuchyni.
Cena: 52 Kč
-
POUŽITÍ: do zeleninových, luštěninových i rýžových jídel a specialit.
SLOŽENÍ: koriandr, chilli, římský kmín-kumín, kasie, hřebíček, kajan indický, česnek, sůl, černý pepř, sušený zázvor, hořčičné semínko,kardamom, mák, kurkuma, badyán, muškátový ořech, asafoetida, amalaki, vrcholák myrobalánový ovoce sušené, vrcholák tříslovinný ovoce sušené, listy kasie
- BEZ GLUTAMANU
- BEZ LEPKU
- BEZ BARVIV
- BEZ KONZERVANTŮ
ZEMĚ PŮVODU: Indie
OBSAH BALENÍ: 50g