Bambova sůl - kořenící přípravek sypký bez glutamanu sodného, vhodný do dresinků, salátů, pomazánek, omáček, rýže, luštěnin, brambor i na chléb s máslem.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AJURVÉDA addremove
-
POTRAVINY
addremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
- KNIHY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- SOŠKY addremove
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ

Sůl SINDALOON - i k detoxikaci organismu 100 g DNM
Sindaloon jedlá sůl kamenná - Je bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se k podpoření očisty v době
půstu.
Použití: v kuchyni stejně jako běžná sůl.
Při půstu: ve vodě cca 200ml rozpustíme špetku
soli a pijeme.
Složení: jedlá sůl kamenná Farari Nimak - 98%NaCl
- BEZ GLUTAMANU
- BEZ LEPKU
- BEZ BARVIV
- BEZ KONZERVANTŮ
Země původu: Indie
Obsah balení: 100g

Sindaloon jedlá sůl kamenná - Je bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se k podpoření očisty v době
půstu.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Sůl Sinadaloon je kamenná bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Těží se z otevřených dolů. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se při podpoře očisty v době půstu.
Kouřová sůl má výrazné kouřové aroma.
Kouřová sůl se hodí se všude, kde chceme zpestřit chuť jídla o vůni letního ohně. Vhodná do zelňaček nebo použijte těšně před dokončením pečení nebo grilování. Použití také na francouzské brambory, zapečených těstoviny, do pomazánek, ale především při grilování.
Dochucovací směs bez přidaného glutamanu sodného.
Sůl je vhodná ke grilování, do pomazánek a salátů.
Kořenící připravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Himalájská sůl obohacená o mořskou řasu KOMBU
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík, železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Kořenící přípravek lze použít do slaných jídel - pomazánek, na grilování, dipů i dušené zeleniny.
Himalájská navíc obohacena o česnek a bylinky
SŮL MOŘSKÁ JEMNĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
SŮL MOŘSKÁ HRUBĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík , železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.