Popis

Mandle jsou bohaté na všechny základní živiny. Mezi potravinami rostlinného původu patří mandle k jedněm z nejbohatších na proteiny. Asi polovinu hmotnosti mandlí tvoří tuky. Mandle jsou bohaté na vitaminy B1, B6 a na vitamin E.

Složení

MANDLE jádra, slunečnicový olej, palmový olej, sůl. Může obsahovat stopy lepku a ostatních skořápkových plodů.

Alergeny

Skořápkové plody

Skladování

Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Skladujte při teplotě do 25 °C a při relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.


Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2 671 kJ / 631 kcal
Tuky: 52,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4,0 g
Sacharidy: 19,2 g
z toho cukry: 4,8 g
Vláknina: 10,0 g
Bílkoviny: 18,3 g
Sůl: 1,4 g


16 dalších produktů ve stejné kategorii: