Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Bio kokos v hořké čokoládě, 50 g
Mrazem sušené kokosové křupinky obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa
Složení: bio hořká čokoláda 88 % (kakaová hmota, surový třtinový cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor sójový lecitin), kokosové křupinky 10 % (cukr, kokosové mléko, škrob, přírodní aroma), dextróza, emulgátor arabská guma, cukr. Všechny suroviny jsou bio. Obsah kakaa v čokoládě min. 62 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka. Bez lepku.

Mrazem sušené kokosové křupinky obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Používá se v asijské kuchyni, je velmi dekorativní a nachází použití i v tradiční čínské medicíně. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso. Ve skutečnosti lze přidat téměř všude - do polévky, omáčky na těstoviny nebo i guláše! Pro zvýraznění chuti jej můžeme lehce opražit. Rozmixováním pražených semínek získáme sezamové „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty apod.
Mrazem sušené maliny v hořké čokoládě (62 % kakaa), borůvky v bílé a lila čokoládě a jahody v mléčné čokoládě (37 % kakaa). Bez lepku.
Složení
Piniové oříšky jádra. Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Alergeny
Skořápkové plody
Mango je sušené mrazem, jelikož si tak lépe zachová svou původní barvu, aroma i chuť. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z něj sladké cukroví nebo výbornou snídani.
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.
Složení
Plody klikvy velkoplodé* ( Vaccinium Macrocarpon) 60 %, jablečný koncentrát* 29 %, slunečnicový olej* 0,1 %. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Složení
Konopné semeno loupané*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkoových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr.
Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů fosforu. Obsahují významné množství hořčíku, draslíku a železa.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké využití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu. Se svou přirozenou schopností zahušťovat jsou žádanou ingrediencí do pečení. Vegani používají gel z chia jako náhražku vejce. Vyzkoušejte semínka v biokvalitě.