Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Bio brusinky v jemně hořké čokoládě, 50 g Fair Trade
Sušené brusinky obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa.
Energetická hodnota: | 1984 kJ/478 kcal |
Tuky: | 29 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 18 g |
Sacharidy: | 40 g |
z toho cukry: | 32 g |
Vláknina: | 18 g |
Bílkoviny: | 4,4 g |
Sůl: | 0,02 g |
Složení: hořká čokoláda 66 % (kakaová hmota, kakaové máslo, inulin, surový třtinový cukr, emulgátor slunečnicový lecitin), slazené brusinky 31 % (brusinky 60 %, koncentrovaná jablečná šťáva, slunečnicový olej), dextróza, zahušťovadlo arabská guma, cukr. Všechny suroviny pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaa v čokoládě min. 62 %. Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů a mléka. Bez lepku.

Sušené brusinky obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů fosforu. Obsahují významné množství hořčíku, draslíku a železa.
Lněné semínko se získává z byliny s názvem len setý. Pěstuje se nejen pro semínka, ale i pro lněné vlákno, které se využívá především v textilu. Len je člověku známý už od starověku a pochází z Asie. Semínka se také často používají k výrobě oleje.
Složení
Len hnědý. Může obsahovat stopy lepku.
Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Používá se v asijské kuchyni, je velmi dekorativní a nachází použití i v tradiční čínské medicíně. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso. Ve skutečnosti lze přidat téměř všude - do polévky, omáčky na těstoviny nebo i guláše! Pro zvýraznění chuti jej můžeme lehce opražit. Rozmixováním pražených semínek získáme sezamové „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty apod.
Ananas pochází ze Střední a Jižní Ameriky, kde se pěstuje již po staletí. Sušený ananas má intenzivní sladkou chuť. Využít ho můžete také při domácím pečení a k dochucení kaší a pudinků. Ananas kostky jsou ideální k přímé konzumaci.
Popis | Lněné semínko působí preventivně proti obezitě, napomáhá tělu vylučovat různé škodliviny a užívání je vhodné i při cukrovce či problémech s ledvinami. Navíc pomáhá při nemocech jater a cév, udržuje pravidelný srdeční rytmus a snižuje nebezpečí mozkové příhody. Pro zvýšení účinků na organismus, se doporučuje konzumovat lněné semínko rozdrcené, popř. ho pečlivě rozžvýkat. |
Vynikající směs z pečlivě vybraných ořechů. Je ideální k přímé konzumaci, ale využijete jí i pro zpestření ovocných a zeleninových salátů.
Sušené plody vinné révy v biokvalitě. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť, která je silnější než u ostatních druhů rozinek.
Mrazem sušené kokosové křupinky obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa
Mrazem sušené celé maliny obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké využití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu. Se svou přirozenou schopností zahušťovat jsou žádanou ingrediencí do pečení. Vegani používají gel z chia jako náhražku vejce. Vyzkoušejte semínka v biokvalitě.
ZEMĚ PŮVODU: Burkina Faso, Mosambik
SLOŽENÍ: plátky sušeného manga z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Mango kostky jsou ideální k přímé konzumaci. Můžeme je využít také při domácím pečení a k ochucení kaší a pudinků.
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
SLOŽENÍ: sušené fíky z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Datle jsou oblíbenou vánoční pochutinou. Hodí se také do salátů, či jako přírodní sladidlo do kaší, jogurtů, tvarohu a pečených dezertů. Jako rychlá energie jsou využívány sportovci.