Celer používali jako koření již staří Egypťané. V české kuchyni patří k velmi oblíbeným kořením a například staročeská bramboračka se bez něj neobejde.
Tymián 20 g DNM
Tymián- koření, které je tradiční ve středomořské kuchyni, lehce nahořklé a svěží vůně. Je součástí tradičního provensálského koření. Využívá se do vařených, grilovaných i pečených jídel,
těstovin, zavařeniny i salátových zálivek.
Cena: 34 Kč
Složení: tymián (Thymus vulgaris)
Použití: francouzská, italská, řecká a španělská kuchyně - vařená, grilovaná i pečená jídla, těstoviny, zavařeniny.
Skladujte v chladu, suchu a mimo přímé sluneční záření.
- BEZ GLUTAMANU
- BEZ LEPKU
- BEZ SOLI
- BEZ BARVIV
- BEZ KONZERVA
Země původu: Polsko
Obsah balení: 20 g
Měrná cena: 125 Kč / 100 g
Baleno v / Distributor v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 768 04