Tzatziky jsou tradiční řecký předkrm. Lze je použít i jako omáčku nebo přílohu hlavního jídla. Samostatně se podávají s čerstvým chlebem.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AJURVÉDA addremove
-
POTRAVINY
addremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
- KNIHY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- SOŠKY addremove
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ

Kari listy 5 g AYURVITA
Kari listy 5 g
– koření s velmi lehkou delikátní vůní i chutí. Používá se do zeleninových jídel, omáček a směsí, náplní slaného pečiva i na jemnější druhy masa. Rychlým orestováním vynikne jeho specifická vůně.
Složení: listy ze stromu Muraya = kari listy (Murraya koenigii)
Země původu: Srí Lanka
Skladujte: v suchu
Obsah balení: 5 g

Kari listy 5 g
– koření s velmi lehkou delikátní vůní i chutí. Používá se do zeleninových jídel, omáček a směsí, náplní slaného pečiva i na jemnější druhy masa. Rychlým orestováním vynikne jeho specifická vůně.
15 dalších produktů ve stejné kategorii:
Celer používali jako koření již staří Egypťané. V české kuchyni patří k velmi oblíbeným kořením a například staročeská bramboračka se bez něj neobejde.
Koriandr, známý též jako čínská petržel, je dnes již celosvětově pěstovaným kořením. Listy se vyznačují silně aromatickou nasládlou vůní.
Řecký salát je směs bylin, navržená speciálně pro přípavu stejnojmenného pokrmu z čerstvých rajčat, papriky, okurek, červené cibule, černých oliv, sýru feta a olivového oleje.
Provensálská směs koření- je směsí sušených bylinek původně pocházející z oblasti francozské části „Provence“. Využívá se především do pomazánek, bylinkového másla, rajčatových pokrmů, těstovin, dušené zeleniny, grilovaných a dušených pokrmů, omáček, sýrů a salátů.
Doporučujeme: přidávat až na konci tepelné úpravy.
Aromatická kořenící směs bez glutamanu sodného
Oregano je nať dobromysli obecné, pocházející původně ze Středomoří. Dobromysl rostoucí u nás nemá tak výraznou chuť a vůni. Oregano je součástí známého provensálského koření.
Libeček je tradiční koření české kuchyně. Tvoří základ polévkových koření, a proto se mu někdy říká "zelené maggi".
Fenykl celý - koření, které pochází ze Středomoří, Číny, Indie i Japonska. Fenyklem se dochucují omáčky, dipy, polévky aje výborný také pro přípravu čaje.
Majoránka - koření, které používali už staří Egypťané, Římané i Řekové. Postupně se dostala i do střední Evropy a do české kuchyně. Je využívaná hlavně do gulášů a polévek. V poslední době se těší velké oblibě i v pečivu či v salátech.
Tymián- koření, které je tradiční ve středomořské kuchyni, lehce nahořklé a svěží vůně. Je součástí tradičního provensálského koření. Využívá se do vařených, grilovaných i pečených jídel,
těstovin, zavařeniny i salátových zálivek.
Estragon je původně ze střední a jihozápadní Asii. Proto je estragon tak častý v kuchyni Arménů a Turků. Je to základní zelené koření francouzské "vysoké kuchyně".
Bylinkové máslo bez přidaného glutamanu E 621
Kořenící směs vhodná pro výrobu bylinkového másla, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, vhodná do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, na vařené brambory, ale i jen na chléb s máslem.
Petržel je tradiční české koření. Je součástí známého polévkového koření a většiny dochucovacích sypkých směsí.
Bazalka je tradiční koření, které je doma především v italské a indické kuchyni. V Indii se užívá již více jak 5000 let.